• Zodia Berbec:

  Incepi sa fii din ce in ce mai interesat de informatiile care iti parvin; uneori, ai senzatia ca acestea vin fie dintr-un trecut de poveste, fie dintr-un viitor utopic. Afla mai multe.

  Zodia Taur:

  Saptamana incepe cu bine pentru tine; ar trebui sa iti fie returnat ceea ce ai pierdut - fie un castig, fie o marire de salariu, fie o avansare la locul de munca sau o lauda, nespusa la timpul potrivit.Afla mai multe.

  Zodia Gemeni:

  Se pare ca intuitia nu te tradeaza, nici de aceasta data; te preocupa din ce in ce mai mult segmentul de viata rezervat carierei si te pregatesti pentru o noua reusita. Afla mai multe.

  Zodia Rac:

  Sansele de a calatori (fie si dor cu mintea, visand cu ochii deschisi) sunt foarte crescute, in aceasta saptamana, iar capacitatea ta de a intelege sensul ascuns al lucrurilor este amplificata.Afla mai multe.

  Zodia Leu:

  Chiar daca intentiile tale sunt unele bune, se pare ca sfarsesti prin a exagera atunci cand te preocupi de soarta celorlalti. Afla mai multe.

  Zodia Fecioara:

  Oricat de fascinante ar parea persoanele care intra acum in viata ta, oricat de minunate simti a fi momentele petrecute impreuna cu acestea, incearca sa nu iti iei angajamente pe termen lung.Afla mai multe.

  Zodia Balanta:

  Incredibil, dar momentele de inspiratie maxima sau situatiile cele mai placute, care te fac sa te simti asemeni unui stapan al lumii, intervin exact atunci cand te astepti mai putin si cu "ajutorul" cui nu crezi.Afla mai multe.

  Zodia Scorpion:

  O saptamana (in special primele trei zile ale acesteia) in care ai nevoie mai mult decat oricand de sfatul persoanei de langa tine, fie ca este vorba despre cel/cea alaturi de care iti petreci viata, fie ca este vorba despre cineva care te consiliaza de mult timp. Afla mai multe.

  Zodia Sagetator:

  Ai nevoie de echilibru si de stapanire de sine mai mult decat oricand, in aceasta saptamana.Afla mai multe.

  Zodia Capricorn:

  Se pare ca sosit momentul pentru a rezolva multe dintre problemele pe care le-ai avut in ultima perioada si care pareau pecetluite pe vecie. Afla mai multe.

  Zodia Varsator:

  Este posibil a primi mai multi bani decat pana acum pentru munca depusa, conditia fiind aceea de a nu te lansa in proiecte utopice.Afla mai multe.

  Zodia Pesti:

  Nivelul tau de energie va creste, claritatea in gandire nu va mai fi chiar atat de usor umbrita, iar "dramul de noroc" de care ai nevoie va fi prezent in fieare actiune intreprinsa, de acum incolo. Afla mai multe.


  All Rights Reserved